ĎAKUJEME za priazeň a dôveru v uplynulých rokoch. Snažíme sa napĺňať vaše očakávania a baviť NAŠE deti športom. Ak s nami počítate aj v tomto školskom roku, prosíme Vás o vyplnenie prihlášky na školský rok 2024/25.

Prihláška na školský rok 2024/25 

Vážení rodičia, súčasťou prihlášky je aj cenník poskytovaných tréningov. Prevádzka akadémie začína v pondelok 9.9.2024, v športovom areáli Gymnázia Metodova. 

Ak už je Vaše dieťa členom našej športovej akadémia (v minulosti ste s nami trénovali), tak po vypísaní e-mailu v hornej časti zakliknite prosím meno dieťaťa a nie nového člena – inak budete v systéme DUPLICITNE.

Ak ste novým členom, vitajte! K dispozícii máte dvojtýždňovú skúšobnú dobu. Ak s nami potom nebudete pokračovať, je potrebné oznámiť to mailom (somatlet@gmail.com), aby sme Vás zo systému vyradili.

Jednotlivé skupiny sú kapacitne obmedzené, preto ak ste nenašli vhodný termín, kontaktujte nás prosím na adrese somatlet@gmail.com

Systém deti do skupín rozdeľuje na základe veku, preto ak je Vaše dieťa narodené v Septembri a neskôr, je možný presun do vyššej skupiny, prosím kontaktujte nás na adrese somatlet@gmail.com

ĎAKUJEME za priazeň!